Beoordelingen van Lin Kitchen Schiedam

Recente recensies van Lin Kitchen Schiedam

5 sterren na 152 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het eten en supersnel geleverd ,,, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super snelle bezorging en heerlijk eten! Onze vaste sushi plek :) Bezorgers zijn ook heel vriendelijk.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beef pokebowl had naar mijn mening te weinig beef, zeker als ik het vergelijkt met de kip pokebowl die mijn vrouw had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat kan ik zeggen. immer gut

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.....helemaal top!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag voor het eerst hier besteld maar ben aangenaam verrast. De sushi werd snel en goed bezorgd en was overheerlijk! Er zat zelfs nog een zakje kroepoek bij. Volgende keer dat ik weer trek heb in sushi bestel ik het zeker weer hier!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl. Vooral de tofu. Mogen misschien een klein beetje groter.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd.!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker bij Lin Kitchen besteld. Is nog nooit tegengevallen. Kwaliteit is bijzonder goed, prijs is correct, bestelling is altijd snel klaar. Voor het 'mooie' zou ik persoonlijk iets minder op een schaal leggen; dat oogt mooier. Maar ja, al dat plastic...

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer lekker. De zalm met teriyaki viel helaas tegen. Was weinig, de zalm was een beetje droog en het was niet erg warm meer.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en erg vers. Vorige keer was er iets mis gegaan, wat nu netjes opgelost was. Dank daarvoor!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkerder sushi, en snel bezorgd. Ik bestel eigenlijk alleen hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zowel de sushi als de bijgerechten. Bezorger zeer vriendelijk en 10 minuutjes te vroeg, heel fijn!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, we hebben genoten!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een aantal keer besteld! Elke keer eerder als de geschatte tijd. Vriendelijk aan de telefoon en aan de deur! Eten is super! Blijf zo door gaan! Bedankt!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker! Zoveel smaak, verse producten en heel snel bezorgd. Ga zo door! Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer hrerlijk. Wat een service, kroepoek en blikjes erbij, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra's worden gewaardeerd.👍 De sushi is heerlijk En van de pangsit kreeg ik kippenvel - van genot! Zo lekker. Het enigste wat ontbreekt is een handrol.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met Valentijnsdag ging er helaas van alles mis. Toen teruggebeld met de melding als ik nog eens zou bestellen ik korting zou krijgen. Eigenlijk was het de maanden ervoor altijd in orde dus heb ik ze gisteren een tweede kans gegeven. Die hebben zij netjes waar gemaakt. Het was lekker en binnen de tijd.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Vooral de geflambeerde zalm sushi. Alleen de koreaanse beef was aan de zoute kant, verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd,,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer is het een feestje om bij Lin's Kitchen te bestellen. Het eten werd ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd. We hadden de wat 'chiquere' sushi: erg lekker. De beef teryaki en lamskoteletten zijn verrukkelijk. Aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging door een hele vriendelijke bezorger. Hebben hier al paar keer besteld en elke keer smaakt het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima! Poke bowls gaan altijd wel een beetje door elkaar tijdens het vervoer. Maar wel supersnelle en superaardige bezorging. Ik bestel hier graag.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Hoge Kwaliteit. Vriendelijke bezorger

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is so delicious that we were salivating while ordering. The food arrived so quickly it felt like we were in the restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was erg snel bezorgd en zorgvuldig gemaakt. De sushi was heerlijk. Zeker een aanrader en wij zullen zeker nog een keer bestellen!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korean beef, kip kerrie en poke bowl kip genomen. Zalig en binnen half uur bezorgd!. Top!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, heel lekker eten, de gyoza zijn zacht met een heerlijk sausje, ebi tempura sushi is een aanrader. Bestelling wordt snel bezorgd. De combinatie Yaki meshi met Chicken teriyaki is zalig!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en teriyaki en loempia’s weer lekker. Ook supersnel bezorgd, zeker voor een zondagavond👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beoordeling 21/02: Lin Kitchen heeft de rampzalige avond van vorige week weer goedgemaakt en daarom ga ik mijn beoordeling herzien. Vorige week kon LinKitchen de plotselinge drukte niet meer aan, daarom zaten we op Valenstijns avond helaas zonder eten/sushi. Lin Kitchen heeft excuses gemaakt en het betaalde geld snel teruggestort. Ter compensatie kregen we voor vandaag een tegoedbon en nog een extra tegoedbon voor de volgende bestelling. De sushi smaakte zoals altijd weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker. Alles heeft zoveel smaak een echte aanrader! Het eten werd supersnel bezorgd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Ondanks de slechte wegen etc etc. Gewoon zeer goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas hebben we geen bestelling gekregen. Na 3 uur wachten en ongeveer 20 x gebeld te hebben naar jullie en geen gehoor gekregen.Inclusief voicemail ingesproken. Zijn wij zeker niet te spreken. Wat een leuke en gezellige avond had moeten worden loopt af in een drama. Kids met een boterham naar bed. Na 3,5 uur eindelijk contact met jullie. Bestelling moest nog gemaakt worden. En zou nog 45 min gaan duren. Dat is toch belachelijk. Bestelling geannuleerd en het verzoek om het geld terug te storten. Hopelijk ontvangen we het zo spoedig mogelijk terug. We hadden een goeie ervaringen met jullie. Maar helaas is daar nu een einde aan gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging netjes, warm en mooi op tijd.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snacks

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. We hadden mie met garnalen en met ossenhaas en kip kerrie. Super!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ,sushi zalig .altijd vers en goede bezorging ,altijd op tijd zoals afgesproken.echte aanrader,

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ontzettend lekker gegeten. Sushi en warme gerechtjes. Zeer snel (sneller dan website aangaf) geleverd. Ik raad Lin Kitchen iedereen aan

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier altijd. Beste sushi van Schiedam! Het was weer top, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld na een tip van onze buren lang geleden. Voor het eerst na lange tijd mijn bestelde eten echt is kunnen waarderen. Wij hebben wat verschillende grilgerechten kip, beef, garnaal en diverse sashimi en sushi’s besteld en enorm genoten er van! Absoluut een aanrader.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heel goed eten!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en keurig op tijd!👍🏻

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sushi als de bezorging was weer uitstekend!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte op zich goed. Wel bleek een van de 2 pokebowls een heleboel kleine stukjes plastic te bevatten, waardoor we deze uiteindelijk niet op hebben kunnen maken.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, het eten op tijd, warm en heerlijk

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer erg lekker. Alleen waren de warme gerechten (teriyaki, loempia’s en gyoza) iets te veel afgekoeld. Maar het is ook koud buiten😏

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipkerrie, Koreaanse beef en sesamkip maaltijden! Goede kwaliteit en dan ook nog binnen half uurtje in huis.💕

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Pokebowl zalm bestelt, verhouding rijst en toppings klopt niet. Ik heb 20 euro betaald voor bak rijst. Erg jammer.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zo goed de vegatarische maaltijden en happies. Smaakexplosies verassen me elke keer weer. Vaste klant al voor lange tijd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!!! Beste sushi in Schiedam :)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten maar de vegetarische sushi lag tegen de vis sushi aan, niet echt fijn. En bestelling was een half uur te laat.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Zuidholland!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en vaak snelle bezorging

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekkere maaltijd en fijne bezorger.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige sesam kip

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi Erg tevreden Vaker hier besteld en elke keer weer erg tevreden

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oei, wat was dit lekker. Mooi gerold, niet teveel rijst. Voor herhaling vatbaar!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! Had hier nog nooit eerder besteld maar was blij verrast!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel snel bezorgd. Sushi met geflambeerde zalm is superheerlijk!! Sushi is lekker zacht en niet teveel rijst.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Best sushi ever! 🍣🍱

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit sushi. Ook de loempia’s waren lekker.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en keurig volgens tijdsopgave bezorgd.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos, t lijkt wel of ze steeds beter worden...

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd voor herhaling

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 65 min te laat met het brengen van de sushi. Kan echt niet. Niks extra gekregen of een kortingsbon voor de volgende keer. Alleen een sorry. Sushi was wel weer lekker.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 2 maal telefonisch contact geen goedenavond maar gelijk "een momentje", geen probleem, bij de 2e keer 5 min. in de wacht gestaan, ik wilde nog iets toevoegen aan mijn bestelling, opgehangen en maar opnieuw gebeld omdat ik dacht dat ze me vergeten waren, uiteindelijk toen ze opnamen was de bezorger net de deur uit dus kon ik niets meer toevoegen aan mijn bestelling... Eten was goed, bezorger was echt super aardig en vriendelijk!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja great one hoor dit, aanrader!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde. snelle en correcte levering.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed! Alleen alle gerechten met tonijn waren niet vers. Na het uitpakken rook de bestelling al erg naar vis, dit bleek de tonijn te zijn. Welke wel heeel roze/ rood was (gekleurd). Oude vis kan natuurlijk perongelijk gebeuren, maar het management van Lin kitchen is niet zeer oplossingsgericht. Ons werd verteld dat de sushi op was voor vandaag (om 20:30, terwijl ze open zijn tot 22:00) en dat we dan wel korting konden krijgen op de volgende bestelling. Die komt er jammer genoeg niet meer.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poké bowls smaakten weer heerlijk. Lekker vers ook. Goede bezorging en op tijd. Een kleine tip: iets meer ingrediënten en iets minder rijst, dan zou de poké bowl perfect zijn! Gratis zakje kroepoek boven de 20 euro is heel leuk.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stukken minder dan de keren hiervoor, jammer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en sashimi , mooi van uiterlijk ook. Snelle levering en leuk dat we er lekkere extraatjes bij kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten heerlijk

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren echt lekker en ik heb er een zakje kroepoek bij gekregen. Had niet gehoeven, maar daar zeg ik geen nee tegen. De bezorging was snel en alles was extra goed ingepakt om te voorkomen dat het openvalt in de tas

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker. De bezorger was vriendelijk en zeer snel!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel, uitstekende kwaliteit, beste sushi van Schiedam. Aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker snel bezorgd

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorger.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en service. Bezorging vriendelijk en op tijd

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze op de kaart. De sushi was vers en erg smaakvol, alle snacks waren krokant en warm en de bezorging was snel en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en overheerlijk👌👌👌

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en de sushi was om te smullen!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As good as ever

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt lekker gegeten TOP!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Goede sushi en heerlijke Udon. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk op tijd en prima service Daarnaast zeker niet onbelangrijk een heerlijke maaltijd In de wijde omtrek geen betere kunnen vinden

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Schiedam en omstreken. Erg lekker en vers. Bezorging netjes op tijd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de sesam kip, kip kerrie en Korean beef. Top!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos, kan niet anders zeggen

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de service heel vriendelijk. Ik ga zeker meerdere keren bestellen en eten bij Lin Kitchen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten We hadden kip kerrie, sesam kip en Koreaanse bief. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, snelle service en nog wat extra lekkers erbij!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk op de soft shell crab roll na. Deze leek meer op restjes van de crab mooi in de sushi verpakt. Inplaats van een stuk ''vlees'' van het crab . Ik heb het dan ook niet gegeten. De soft shell crab roll is dan ook geen aanrader.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAs weer heerlijk als altijd!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tsja, de hoeveelheden sushi die wij bestellen zegt genoeg ... de beste sushi in de regio.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker , goed verzorgd, beslist een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt heerlijk . Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer geweldig en snel bezorgd Misschien de volgende keer de sushi boven op in de tas 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik ga hier vaker bestellen

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!!! De beste van Schiedam en omstreken!!!